advocaat in Ede | kantoor Heijink & Meure advocaten | Keesomstraat 42-A | 6716AB | EDE

Advocaat in Ede

Zoek je een Advocaat in Ede? Heijink & Meure advocaten helpt ondernemers. Je kunt bij ons terecht voor advies en rechtsbijstand. Dat leveren wij aan MKB ondernemers in Ede en omstreken.

Onze expertise gebieden

Wij helpen ondernemers in de volgende expertise gebieden:

Heb je advies of rechtsbijstand nodig? Neem dan contact op! Je kunt direct overleggen met een advocaat in Ede. Ons telefoonnummer is 0318-575500.

Onze cliënten

Heijink & Meure advocaten is gevestigd in Ede. We zijn bereikbaar voor cliënten in de regio. Dit is de regio tussen Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort en Utrecht. Heijink & Meure advocaten versterkt uw onderneming. Wij hebben een slimme aanpak die succes vergroot en tegenslag vermindert.

Internationaal

Heijink & Meure advocaten werkt voor cliënten in Nederland en daarbuiten. Wij helpen cliënten ook als het gaat om internationale vraagstukken. Bijvoorbeeld in geval van internationale contracten of internationale incasso. Ook zijn wij intermediair tussen u en een advocaat uit het buitenland.

Onze locatie in Ede

Het kantoor is goed bereikbaar de A30 en A12 bij Ede. Wij maken uiteraard ook graag kennis met u bij uw onderneming.

Verschil jurist en advocaat in Ede

Bij ons werken advocaten en juristen. Een advocaat is een jurist die helpt bij een rechtszaak. Maar een jurist kan dat ook. Beiden volgen ook een studie rechten. Wat is dan het verschil tussen een jurist en advocaat? Een advocaat volgt ook nog een opleiding. Dat is de beroepsopleiding advocatuur. Ook is er een verplichte stage. Die stage volgt je bij een ervaren advocaat. Na het behalen van je diploma ben je advocaat.

opleiding advocatuur

Een advocaat volgt regelmatig cursus. Zo blijft de kennis op peil. Ook staat een advocaat onder toezicht. Dat is een waarborg voor kwaliteit. Een advocaat is soms verplicht bij grotere zaken. Bijvoorbeeld bij grotere claims (>€ 25.000,-). Maar ook bij conservatoir beslag is een advocaat verplicht. Dat is beslag leggen voordat een rechtszaak begint. Op die manier kan je bijvoorbeeld een bankrekening blokkeren. Dat voorkomt dat je later ‘misgrijpt’.

Contact

Heb je advies of rechtsbijstand nodig? Weet je niet zeker of je een advocaat nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Wij kijken dan met je naar de mogelijkheden.